Contacteer ons: +32 485 61.11.27 info@lemit.be

Is een onderhoudsabonnement voor je website echt noodzakelijk?

[spacer height=’15’]
[outerThreeFourths]

Nee, niets moet, maar …

Het onderhouden en updaten van een website is vaak tijdrovend maar noodzakelijk om uw website in conditie te houden. Bezoekers komen vaker en sneller terug. En een onderhouden website komt professioneel over.

Maar onderhoud is eveneens aangeraden om de website veilig te houden. WordPress en plug-ins brengen regelmatig updates uit die geïnstalleerd moeten worden.

[/outerThreeFourths]

[outerOneFourthLast]
[image url=”http://www.lemit.be/wp-images/maintenancekit.png” title=”Onderhoud websites” alignment=”center” margin_left=”0″ margin_right=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]
[/outerOneFourthLast]

Een onderhoudsabonnement voor uw website is dus niet strikt noodzakelijk. Je kan het overwegen niet te nemen als je zelf de tijd en kennis in huis hebt. Maar zelfs in die situaties komt het vaak voor dat weinig of geen tijd wordt gestoken in het onderhoud en up-to-date houden van de website.

[spacer height=’20’]

Wat zijn de mogelijke gevolgen?

Een website is uw contact met de online wereld waar tegenwoordig iedereen mee verbonden is. Steeds vaker wordt er online business gegenereerd via deze weg.

[ul style=”15″]
[li]Wat indien de website de nodige updates mist, niet meer veilig is en wordt gehackt? De website is niet meer beschikbaar, uw data staat te grabbel, u bent online niet bereikbaar.[/li]
[li]Of er wordt geen nieuwe informatie meer of de website geplaatst. De bezoekers verliezen hun interesse en blijven weg.[/li]
[li]En tot overmaat van ramp wordt de website niet meer correct getoond omwille van de laatste browser versie.[/li]
[/ul]

[spacer height=’15’]

Enkele mogelijke situaties waarbij uw website zijn doel voorbij gaat. Zonde van de tijd en geld die er in werd gestoken. Wacht niet tot het laatste moment om alle achterstand in een kort tijdsbestek weg te werken. Vaak wordt dan nog meer tijd gestoken om alles terug recht te trekken.

Geen tijd of geen kennis in huis om uw website bij te houden, onderhouden of beheren? lemIT neemt dit werk graag uit handen. Informeer naar de mogelijkheden via het contact formulier.

[spacer height=’15’]

Just lem IT!!

[spacer height=’15’]
[button text=” Terug ” type=”link” size=”tiny” rounded=”false” link=”javascript:javascript:history.go(-1)” target=”_parent” color=”black”]

Close Menu